نیتروزآمین ها در مواد غذایی

پاورپویینت کامل فرمت : pptx مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده بر علیه کلستریدیوم و دیگر باکتری های مولد فساد نیز به کار می رود. افزودن نیتریت به فرآورده های گوشتی .

دریافت فایل


دانلود سرا مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برای همه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد شهرکرد مادران شهدا تجهیزات پارکینگ سایت باحال چاپ دیجیتال حرفه ای کالای ارزان