نحوه نگهداری مواد غذایی توصیه می شود نمکهای یددا ر که در کیسه های مات بسته بندی شده است اری نمایید. · از نمکهای فله ای که توسط افراد دوره گر عرضه میگرددخودداری نمایید. · مصرف نمک رادر موادغذایی به حداقل برسانید. · نمک یددار را میبایست در آخرین لحظات پخت به غذا اضافه نمود. نحوه نگهداری غذا در یخچال : · درجه سرمای یخچال راهر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه باشد. · از قرار دادن موادغذایی گرم و بیش ا .
دانلود سرا نگهداری ,غذایی ,مواد ,نگهداری مواد ,مواد غذایی ,نحوه نگهداری ,اسلاید powerpoint ,اصول نگهداری منبع
درباره این سایت